Η «Αυγή», ξεχνάει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης τους έχει βάλει στο «κόκκινο», οδηγώντας την αριστερή εφημερίδα στην πτώχευση και και συνδέει με χυδαίο δημοσίευμα το δυστύχημα στον ΒΟΑΚ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει «το δυστύχημα συνέβη όταν οι τέσσερις νέοι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο επέστρεφαν από το κτήμα ΑΛΚΥΩΝ στα Χανιά, όπου εργάζονταν ως σερβιτόροι σε δεξίωση γάμου. Όπως αναφέρει η «ΕφΣυν», ο γάμος ήταν του δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και παρών μεταξύ άλλων ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Το Σωματείο Τουρισμού - Επισιτισμού Χανίων χαρακτηρίζει «εργατικό δυστύχημα» την απώλεια των τριών νέων και πρόκειται σήμερα να καταθέσει αίτημα στην Επιθεώρηση Εργασίας ώστε να διερευνηθούν όλες οι συνθήκες εργασίας τους (ωράρια - υπερωρίες, συμβάσεις εργασίας ειδικά του ανήλικου κτλ.).», εμπλέκοντας για λαϊκίστικους λόγους το δυστύχημα με τον πρωθυπουργό.

Τώρα θυμούνται τον ΒΟΑΚ

Στην ίδια γραμμή κινείται ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεχνώντας πως τα χρόνια της διακυβέρνησής του, δεν έγινε ούτε μία προσπάθεια για την κατασκευή του νέου ΒΟΑΚ. Αντίθετα, με την ευχέρια της κριτικής, αποποιούνται τις ευ΄θνες τους, επιρρίπτοντας τες στην κυβέρνηση, η οποία έχει δρομολογήσει την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αυτοκινητόδρομου. 

Διαβάστε περισσότερα για