Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ άνοιξαν ηλεκτρονική λίστα γάμου, στo honeyfund.com, και ζητάνε δωρεές από 10 έως 2.500 δολάρια για να πραγματοποιήσουν το γαμήλιο ταξίδι τους, γεγονός που άνοιξε μια νέα πολιτική κόντρα. Από αυτή τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε καυστικά τη λίστα γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα που το κόμμα έχει αφήσει απλήρωτους πολλούς εργαζόμενους στα κομματικά μέσα.

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού εύχεται βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι, σχολιάζει εύστοχα ότι η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να ζητήσει χρήματα ως δωρεές για το γαμήλιο ταξίδι και το γάμο του είναι μια προκλητική ενέργεια, καθώς την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στην Αυγή είναι απλήρωτοι. Παράλληλα αναρωτιέται γιατί δεν σκέφτηκε να κάνει το ίδιο για τους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος, δηλαδή μια καμπάνια για δωρεές, ώστε να μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να περάσουν το καλοκαίρι με αξιοπρέπεια: «Ο @skasselakis ανέβασε ειδική σελίδα για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο του (εύχομαι βίον ανθόσπαρτον), αλλά δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της @AvgiOnline».

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, μάλλον ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ενδιαφέρθηκε τόσο για τους απλήρωτους εργαζόμενους διότι στον κώδικα αξιών του είναι πιο σημαντικό το γαμήλιο ταξίδι του: «Το να πάει ένα ωραίο ταξίδι του Μέλιτος με τον κ.Τάϊλερ είναι στον κώδικα των αξιών του περισσότερο σημαντικό, από το να έκαναν έστω λίγες διακοπές και αυτοί οι άνθρωποι των οποίων ανέλαβε την ευθύνη της ζωής τους, όταν έγινε Πρόεδρος του @syriza_gr». Τέλος στην ανάρτηση - καταπέλτη καταλήγει ότι όλη αυτή η συμπεριφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για το ποια πραγματικά είναι η ελληνική αριστερά. Και πως να διαφωνήσεις μαζί του, καθώς αν κάτι παρόμοιο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα τρολ του διαδικτύου θα έκαναν πάρτι εναντίον του, ενώ τώρα οι ευαίσθητοι αριστεροί που υποτίθεται είναι δίπλα στους εργαζόμενους, σιωπούν.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο @skasselakis ανέβασε ειδική σελίδα για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο του (εύχομαι βίον ανθόσπαρτον), αλλά δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της @AvgiOnline Το να πάει ένα ωραίο ταξίδι του Μέλιτος με τον κ.Τάιλερ είναι στον κώδικα των αξιών του περισσότερο σημαντικό, από το να έκαναν έστω λίγες διακοπές και αυτοί οι άνθρωποι των οποίων ανέλαβε την ευθύνη της ζωής τους, όταν έγινε Πρόεδρος του @syriza_gr Αυτή η συμπεριφορά τελικά είναι όλα όσα θα έπρεπε να ξέρει κάποιος για το τί είναι στα αλήθεια η Αριστερά…»