Απέραντη υπηρεηφάνια και συγκίνηση για την επέτειο των 50 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας νιώθει ο Χάρης Θεοχάρης, υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομίας.

Με δήλωσή του στο «Μανιφέστο» ο βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ σημειώνει ότι το επικείμενο 15ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος είναι ίσως το πιο σημαντικό από κάθε προηγούμενο. «Διότι, πέραν του επετειακού χαρακτήρα του, προσφέρει μοναδική ευκαιρία σε κάθε μέλος της Νέας Δημοκρατίας, θα έλεγα όμως και ευρύτερα σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ώστε να επιβεβαιώσουμε ενωμένοι τις επιλογές μας για το μέλλον της Ελλάδας», τονίζει.

Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Θεοχάρη:

«Η παράταξή μας γίνεται φέτος 50 ετών. Μισός αιώνας Νέα Δημοκρατία, μισός αιώνας δημοκρατία στην Ελλάδα. Προσωπικά, νιώθω απέραντη υπερηφάνεια και συγκίνηση γι’ αυτήν την επέτειο, τόσο επειδή πολιτικά ανήκω στη Νέα Δημοκρατία, τη μεγαλύτερη δημοκρατική παράταξη που γνώρισε η Ελλάδα, όσο και ως στέλεχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιας κυβέρνησης η οποία υπηρετεί την πατρίδα με ένα σύγχρονο όραμα προόδου και δικαιοσύνης, αλλά ταυτόχρονα με αφοσίωση στις αξίες και τις αρχές του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Και γι’ αυτό ακριβώς πιστεύω ότι το επικείμενο 15ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι ίσως το πιο σημαντικό από κάθε προηγούμενο. Διότι, πέραν του επετειακού χαρακτήρα του, προσφέρει μοναδική ευκαιρία σε κάθε μέλος της Νέας Δημοκρατίας, θα έλεγα όμως και ευρύτερα σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ώστε να επιβεβαιώσουμε ενωμένοι τις επιλογές μας για το μέλλον της Ελλάδας. Και εφόσον το 15ο Τακτικό Συνέδριο θα εστιάσει σε ζητήματα γενικότερης στρατηγικής, φιλοσοφίας και αρχών, θα έχουμε πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα να επεξεργαστούμε.

Αν μη τι άλλο, τα 50χρονα της παράταξής μας συμπίπτουν με την πρόκληση των ευρωεκλογών. Μια πρόκληση κομβικής σημασίας, την οποία δεν επιτρέπεται να υποτιμήσουμε. Στις ευρωεκλογές δεν χωρά επανάπαυση ή χαλαρότητα. Αντιθέτως, η Νέα Δημοκρατία πρέπει όχι μόνο να αναδειχθεί κυρίαρχη στις ευρωεκλογές, αλλά να ενισχύσει περαιτέρω το κύρος της στην Ελλάδα και διεθνώς, ως το κόμμα-εγγύηση για την ευρωπαϊκή πορεία, την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας. Ας γιορτάσουμε τα 50ά γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας με μια μεγάλη, θριαμβευτική νίκη!»