Οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας την έφεραν στη σωστή πλευρά της ιστορίας, επισημαίνει η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη σε δήλωση της στο «Μανιφέστο» για την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος. 

Η Έλενα Ράπτη τονίζει ότι σε αυτά τα 50 χρόνια η Νέα Δημοκρατία άντεξε στις μεγάλες κρίσεις και αντιμετώπισε μεγάλες προκλήσεις κρατώντας την κοινωνία ενωμένη και δίνοντας ελπίδα και προοπτική σε κάθε πολίτη να αναπτύσσεται και να ευημερεί. 

Η δήλωση της Έλενας Ράπτη

«Πενήντα χρόνια μετά την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή η παράταξή μας παραμένει ισχυρή γιατί με τις επιλογές της βρέθηκε σταθερά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Γιατί καταφέρνει να εξελίσσεται χωρίς παράλληλα να απομακρύνεται από τον πυρήνα των αρχών της. Γιατί συνεχίζει να ταυτίζεται με την πρόοδο της χώρας από την ιστορική απόφαση του ιδρυτή της για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, μέχρι την ισχυρή Ελλάδα του 2024 στην εθνική ασφάλεια, στη διεθνή θέση, στην οικονομία, στην κοινωνική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της. 50 χρόνια αντέξαμε στις μεγάλες κρίσεις και αντιμετωπίσαμε μεγάλες προκλήσεις κρατώντας την κοινωνία ενωμένη και δίνοντας ελπίδα και προοπτική στο δικαίωμα κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδας να αναπτύσσεται και να ευημερεί. Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας οργανώνεται τον Απρίλιο το πανηγυρικό Συνέδριο του κόμματος στο Ζάππειο, έπειτα από το πολύ επιτυχημένο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης, με το βλέμμα στραμμένο τις ευρωεκλογές, για να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας έξω από τα σύνορά μας».