Η μία εσωκομματική αντάρα διαδέχεται την άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν μπορεί να ησυχάσει από τις παλινωδίες των στελεχών, την προκλητική συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη και τα συντροφικά μαχαιρώματα. Η διαγραφή Πολάκη μπορεί να ήταν μισή, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης τον διέγραψε μεν από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δείλιασε να τον διαγράψει από το κόμμα, ωστόσο η αναταραχή που προκάλεσε δεν λέει να κοπάσει. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γιώργος Βασιλειάδης ρίχνει τα δηλητηριώδη του βέλη κατά του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα από την τηλεόραση του Attica αντέδρασε έντονα για τη μισή διαγραφή Πολάκη και την ατολμία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιώργο Βασιλειάδη αν τον ενοχλεί αυτή η μισή διαγραφή και αν υφίσταται κάποια υποκρισία εκ μέρους του Στέφανου Κασσελάκη. Τότε το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά απάντησε ότι ο πρόεδρος και το κόμμα κινδυνεύουν να φανούν γελοίοι με αυτές τις άτολμες ενέργειες. Όπως είπε γεμάτο νόημα κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και του Παύλου Πολάκη: «Τα όρια μεταξύ σοβαρότητας και γελοιότητας είναι πολύ λεπτά πολλές φορές. Και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε όλες τις κινήσεις. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω».


Η κίνηση των 87 


Στην ουσία ο Γιώργος Βασιλειάδης αποκάλεσε τις μεσοβέζικες λύσεις Κασσελάκη με τη δήθεν διαγραφή Πολάκη ως γελοιότητα. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης ανήκει στην κίνηση των 87 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που χθες ζήτησαν ολική διαγραφή του Παύλου Πολάκη ενώ χαρακτηρίζονται ως η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, καθώς τα ίδια στελέχη πριν μερικές ημέρες είχαν υπογράψει κοινή επιστολή κατά του Στέφανου Κασσελάκη και των ενεργειών του στο κόμμα. Ανάμεσα σε αυτά τα στελέχη ανήκουν οι Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστος Γιαννούλης, Αθηνά Λινού, Κατερίνα Νοτοπούλου, Διονύσιος Καλαματιανός, Ελένη Αυλωνίτου, Κώστας Ζαχαριάδης, Γιάννης Μουζαλας, Κώστας Μπαλάφας, Χρήστος Σπίρτζης, Ζανέτ Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης και άλλοι. Ίσως κάπως έτσι παίρνει το αίμα του πίσω και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε έρθει σε ανοιχτή κόντρα με τον Παύλο Πολάκη, ωστόσο ουδέποτε τόλμησε να τον διαγράψει, παρά μόνο να τον στείλει στο πειθαρχικό όργανο του κόμματος και μάλιστα δίχως συνέπειες. 

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα όπως το δημοσίευσε η Ομάδα Αλήθειας: