Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Λευτέρη Αυγενάκη, εξέδωσαν 19 Ομοσπονδίες Ολυμπιακών Αθλημάτων το μεσημέρι της Τετάρτης (31/5), με τον τον απερχόμενο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να ανταποδίδει τα όμορφα λόγια με δική του τοποθέτηση μέσω social media μία ημέρα αργότερα.

«Τα θερμά λόγια στην κοινή ανακοίνωση των Ολυμπιακών Ομοσπονδιών και της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με γεμίζουν συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την παραγωγική συνεργασία μας επί τέσσερα χρόνια και την αναγνώριση των αποτελεσμάτων, που έφερε η μεταρρυθμιστική μας πολιτική.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Μέσα όμως από σκληρή καθημερινή δουλειά, προσπαθήσαμε και πετύχαμε τον κοινό μας στόχο: να μεγαλώνουμε διαρκώς την αθλητική οικογένεια, να κάνουμε τον ελληνικό αθλητισμό πιο εξωστρεφή στο διεθνές στερέωμα, πιο φωτεινό και πιο ανοιχτό στην κοινωνία και στη νέα γενιά.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ειλικρινή σας λόγια! Μαζί τα καταφέραμε, μαζί ανεβάσαμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα!

Εύχομαι να συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι για έναν καλύτερο αθλητισμό, αντάξιο της ιστορίας της χώρας μας. Να δίνουμε τις κοινές μας μάχες και σας λογίζω δίπλα μου -να με λογίζετε κι εσείς πάντοτε κοντά σας- σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο μέλλον.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κερδίσουμε και την κρίσιμη εθνική μάχη που έρχεται, ώστε στις 25 Ιουνίου να αναδείξουμε αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να συνεχίσει η Ελλάδα μας και ο αθλητισμός της να πορεύονται στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης!», ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Αυγενάκης.