ξεδόντιασμα (το) 1. η αφαίρεση δοντιών «ο Στέφανος φαντασιώνεται ότι ξεδοντιάζει δημοσιογράφους και δικαστικούς» 2. τιμωρία σε αντιφρονούντες «όποιος δεν συμμορφώνεται με τις επιθυμίες του κόμματος, το οποίο είναι ο μόνος γνήσιος εκφραστής των επιθυμιών του λαού, θα ξεδοντιάζεται» 3. λογοκρισία, φίμωση «το πρώτο που πρέπει να κάνει κάθε αριστερός ηγέτης που σέβεται τον εαυτό του είναι να ξεδοντιάσει τους δημοσιογράφους». 

Με την απειλή για ξεδόντιασμα σε δημοσιογράφους και δικαστές ο Στέφανος ο Κασσελάκης απέδειξε και στον πιο δύσπιστο, ακόμα και σε όσους δεν τους αρκούσε το εμφυλιοπολεμικό διαφημιστικό στη Μακρόνησο, ότι είναι ένας πραγματικός αριστερός. Στο κάτω-κάτω, όλη η ιστορία της Αριστεράς δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια συνεχής προσπάθεια επιβολής και υπεράσπισης μαρξιστικών δικτατοριών. Ακόμα και στις πιο ηρωικές στιγμές τους, οι αγωνιστές της Αριστεράς αυτό για το οποίο πάλευαν, αυτό που ονειρεύονταν, δεν ήταν η εδραίωση και παγίωση της δημοκρατίας, αλλά η εγκαθίδρυση ενός απολυταρχικού καθεστώτος, το οποίο θα αποφασίζει και θα διατάζει στο όνομα του Λαού. Συνεπώς η απειλή του πουλέν του συντρόφου Πολάκη είναι σε πλήρη αρμονία με την ιστορία, τους αγώνες και τον ιδεολογικό πυρήνα της Αριστεράς και άρα η καλύτερη απόδειξη της αριστεροσύνης του. 

 Ισχυρό ρεύμα 

Οσο περνάει ο καιρός τόσο καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο σύντροφος Κασσελάκης δεν είναι μια απόπειρα του μπροέδρου Αλέκση να κάνει ροντέο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο μια προσπάθεια να φανεί ο ίδιος μετριοπαθής, μορφωμένος και συγκροτημένος μαζί με μια προσπάθεια του Πολάκη να αποδείξει ότι ο πολακισμός είναι ακόμα ένα από τα ισχυρότερα ρεύματα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Υποχρέωση κάθε λάτρη της σάτιρας 

Οπως και να έχει, η ψήφος στον Κασσελάκη είναι νομίζω υποχρέωση κάθε Νεοδημοκράτη, Πασόκου, Κνίτη, αυτοκαταστροφικου συριζαίου και κυρίως κάθε λάτρη της σάτιρας. Με μόλις 2 ευρώ (και τον μικρό εξευτελισμό του να γίνετε για λίγες ώρες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ) μπορείτε να χαρίσετε στην πολιτική ζωή έναν άνθρωπο που α) θα τινάξει τον ΣΥΡΙΖΑ στον αέρα και β) είναι από μόνος του ένα ξεκαρδιστικό σατιρικό σκετς για την Αριστερά. 

Εξυπηρέτηση... 

Εγραφα για τον ναύαρχο και πρώην Α-ΓΕΕΘΑ που καταδέχτηκε να κάνει τον κομπάρσο στη Μακρόνησο, αλλά μετά θυμήθηκα ότι αυτοί που του ζήτησαν να κάνει τον κομπάρσο και τον βαρκάρη του Στέφανου είναι οι ίδιοι που τον έκαναν Α-ΓΕΕΘΑ (Σεπτέμβριος 2015 - Ιανουάριος 2019). Πώς θα μπορούσε να τους αρνηθεί οποιαδήποτε εξυπηρέτηση;