Νέα «επιτυχία» για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος ζήλεψε φαίνεται τη δόξα του Αλέξη Τσίπρα και επιθυμεί να του κλέψει την πρωτιά στον λαϊκισμό και την τοξικότητα.


Προφανώς φταίνε και οι δημοσκοπήσεις που προμηνύουν μπελάδες το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου καθώς το όνειρο για διψήφιο ποσοστό ξεφτίζει μέρα με τη μέρα.


Και εκτίμησε μάλλον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι μπορεί να διασωθεί συναγωνιζόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σχεδόν τα κατάφερε…


Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη μέχρι και το «ο λαός δεν ξεχνά» θυμήθηκε για να προκαλέσει τους κομματικούς φίλους. Ο ίδιος πάντως ξέχασε. Κυρίως το γεγονός πως όπως αποτυπώνεται επί τέσσερα χρόνια σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κυρίαρχος στο πολιτικό κέντρο. Εκτός και αν βέβαια ο Νίκος Ανδρουλάκης σκοπεύει να σύρει το ΠΑΣΟΚ μεταξύ ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ οπότε λογικό είναι η σημερινή Νέα Δημοκρατία να του φαίνεται δεξιά. Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εφαρμόσει ένα φιλολαϊκό πρόγραμμα στηρίζοντας την κοινωνία που δοκιμάστηκε πολλαπλά.


Και για να πείσει για το δίκιο που τον… πνίγει αντέγραψε όλη την επιχειρηματολογία του Αλέξη Τσίπρα: δήθεν απευθείας αναθέσεις, δήθεν μετακλητοί, άντε και διαφθορά…


Αυτά μέχρι την Κυριακή. Από Δευτέρα όπως λέει και το... πρωτότυπο, όλα θα είναι αλλιώς για όσους θα προσπαθούν να επιβιώσουν.