Μπορεί να επαληθεύονται όλα όσα υποστήριζαν οι πολέμιοι της Συμφωνίας των Πρεσπών για αλά καρτ εφαρμογή της συμφωνίας από τα Σκόπια αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται αμετανόητος. Όχι μόνο χαρακτηρίζει πατριωτική την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά ζητά να ψηφιστούν γρήγορα τα μνημόνιά της από την ελληνική βουλή, παρά τις συνεχείς παραβιάσεις και προκλήσεις της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας. 

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο Κιλκίς και μίλησε ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», δήλωσε αφήνωντας άφωνους τους Έλληνες Μακεδόνες που βλέπουν το κρατίδιο των Σκοπίων να προχωρά στη μία πρόκληση μετά την άλλη. Μάλιστα κατηγόρησε την... Νέα Δημοκρατία υποστηρίζοντας ότι «καπηλεύτηκε το ζήτημα, το μήνυμά της είναι μπερδεμένο, με πολλές κωλοτούμπες, και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της», ζητώντας να κυρωθούν τάχιστα τα πρωτόκολλα της συμφωνίας από την ελληνική βουλή! 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την περίοδο ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών βρισκόταν μόνιμα στις ΗΠΑ και δεν είχε ιδέα από την ελληνική πραγματικότητα, υπεραμύνθηκε της συμφωνίας λέγοντας ότι πριν ένα έτος έβγαλε και βίντεο από το Κιλκίς υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και δεν το μετάνιωσε καθόλου: «Πριν από ένα χρόνο, εδώ από το Κιλκίς, είχα βγάλει ένα βίντεο μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εναν πατριωτισμό, ο οποίος τώρα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας ότι ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος, από τη στιγμή που η ΝΔ έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι καπηλεύτηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της». 

Τώρα βέβαια το βασικό ερώτημα είναι το εξής: Πού ακριβώς βλέπει τον πατριωτισμό στην Συμφωνία των Πρεσπών ο Στέφανος Κασσελάκης. Διότι αποτελεί μια συμφωνία που ουσιαστικά δικαιώνει όλες τις αλυτρωτικές και παράλογες απαιτήσεις των Σκοπιανών, δίνοντας τους τον χαρακτηρισμό «μακεδονικό», χωρίς το όρο «βόρεια», σε μια σειρά από όρους όπως η ιθαγένεια, ο πολιτισμός, τα προϊόντα κοκ. Επίσης, εκτός του ότι αποτελεί μια συμφωνία που ήρθε κατά παραγγελία τρίτων χωρών, αποτελεί τη μοναδική συμφωνία στον πλανήτη όπου ενα ισχυρότερο κράτος υποχωρεί στις παράνομες και ανιστόρητες απαιτήσεις ενος ανίσχυρου κρατιδίου με εσωτερικά προβλήματα. 

Εξυπνάδες Κασσελάκη 

Μάλιστα καθώς περπατούσε στον κεντρικό δρόμο του Κιλκίς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είδε τα γραφεία της ΝΔ που βρίσκονται στο ισόγειο και μπήκε μέσα. Προσπαθώντας αποτυχημένα να αντιγράψει για ακόμη μια φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέδειξε τον πολιτικό του πολιτισμό με ένα σωρό φωτογραφίες, γράφοντας σε ένα καπελάκι της Νέας Δημοκρατίας: "Ομόνοια στην Ελλάδα", κάνοντας σαφείς υπαινιγμούς για την αντιπαράθεση που υφίσταται σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών. Έπειτα υπέγραψε ως σταρ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Μπορεί από πολιτική ουσία να είναι ανύπαρκτος αλλά τουλάχιστον βγάζει ωραίες φωτογραφίες για τα social media. Λίγο είναι αυτό; 

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες:

6224131-1.jpg
6224129.jpg