Με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει δώσει το… σύνθημα, τα τρολ του Διαδικτύου έχουν μπει στο παιχνίδι των επιθέσεων και των δολοφονιών χαρακτήρων σε μια απέλπιδα, ύστατη προσπάθεια να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σειρά πήρε η Ειρήνη Αγαπηδάκη που βρέθηκε στο στόχαστρο.

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ μίλησε στο Kontra και με σαφήνεια τοποθετήθηκε σε θέματα που αφορούν τον τομέα Υγείας. Αφού χαρακτήρισε τραγικούς τους θανάτους λόγω ελλείψεων σε ασθενοφόρα και διασώστες τόνισε:

1. Κάνουμε μια ευκαιριακή συζήτηση για την Υγεία κάθε φορά, χωρίς να μπορούμε να μιλήσουμε για την ουσία των πραγμάτων.

2. Δεν μπορεί να γίνεται μικροπολιτική σε θέματα όπως ο καρκίνος, τη στιγμή που η κυβέρνηση ψήφισε νόμο για την ανακουφιστική φροντίδα. Νόμο που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε.

3. Η Αθηνά Λινού, παρότι είναι καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή, δεν έχει αυτήν την κατάρτιση στα θέματα δημόσιας υγείας, δηλαδή την προστασία της υγείας, την προαγωγή της υγείας και την πρόληψη.

4. Καμία χώρα δεν μπορούσε και δεν έκανε μεταρρυθμίσεις στην Υγεία εν μέσω πανδημίας.

Από όλα τα παραπάνω τα τρολ αλλά και επώνυμοι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να στοχοποιήσουν την Ειρήνη Αγαπηδάκη και να την κατηγορήσουν ότι αμφισβητεί την επιστημοσύνη της Αθηνάς Λινού προκειμένου να υποστηρίξει τον Σπύρο Πνευματικό που τέθηκε εκτός εκλογικού αγώνα.

Και φυσικά το να αμφισβητηθεί η Αθηνά Λινού για τα συριζοτρόλ ισοδυναμεί με έγκλημα αφού εντάσσεται στα πουλέν του Αλέξη Τσίπρα. Ειδικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις της μέσω των οποίων άφηνε να εννοηθεί ότι το ΕΚΑΒ δεν πήγε να παραλάβει τη 19χρονη έγκυο διότι ήταν… Ρομά.

Τα συριζοτρόλ, όσα έχουν απομείνει (διότι σιγά σιγά ο αριθμός μειώνεται), δίνουν τα ρέστα τους. Και θα το τερματίσουν όπως έκαναν και την εβδομάδα πριν από τις εκλογές…