Ζητάει τα «ρέστα» ο ΣΥΡΙΖΑ για την χυδαιότητα του προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος σε διάλογο με πολίτες στην Ηγουμενίτσα, αναφέρθηκε σε «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά», κάνοντας πλέον τον «πολακισμό», επίσημη γραμμή της Κουμουνδούρου.

Χωρίς αιδώ, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αντί να ζητήσει συγγνώμη για την προκλητική δήλωση του προέδρου του, που ξεφεύγει από τον πολιτικό πολιτισμό, εμμένει στην χυδαιότητα και ζητάει και τα «ρέστα» από τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλό θα ήταν η «ευαισθησία» της Νέας Δημοκρατίας να μην περιορίζεται στις συζητήσεις που έχει με πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αλλά στο να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν σε όσους συντέλεσαν στο έγκλημα των Τεμπών.

Απροκάλυπτη επίθεση

Θα ήταν πραγματικά πολύ διαφωτιστικό για τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να κρύβεται στο Μαξίμου και να συνομιλεί με πολίτες αποκλειστικά και μόνο σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Να μιλήσει αδιαμεσολάβητα με τον κόσμο και να κατανοήσει τον θυμό που υπάρχει από την συγκάλυψη του εγκλήματος. Τότε ίσως καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να σταματήσει να συγκαλύπτει το άλλο τζάκι του κόμματος του.​