Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακάλυψε ότι έχει… ρεύμα. Ναι, το είπε στην παράσταση της Τετάρτης, τη μία από τις τρεις που έχει στήσει για να παρουσιάσει τους υποψήφιους που είναι υποψήφιοι για υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τα πρόσωπα που έχουν προκριθεί και που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, θα υπάρξει ψηφοφορία και ηλεκτρονική την Κυριακή προκειμένου να εκλεγούν από τα μέλη αλλά και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που θα καταρτίσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Το πώς θα γίνει και ποιος θα παρακολουθήσει την εν λόγω διαδικασία, άγνωστο. Σίγουρα δεν θα φέρει… παρατηρητές.

Οι παραστάσεις αυτές αποτελούν μια ακόμη ευκαιρία προβολής του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος εμφανίζεται να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή. Ποια; Αυτή που τη μια λέει πως θα είναι να πάρει πάνω από 17% στις ευρωεκλογές και να παραμείνει δεύτερο κόμμα –να μη χάσει δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ– και την άλλη ότι θα είναι νικητής των ευρωεκλογών.

Το δεύτερο το στηρίζει στο ότι βλέπει να έχει ρεύμα. Πού το βλέπει; Στις αδιαμεσολάβητες βόλτες του και στις συγκεντρώσεις των εκατό ατόμων όπως αυτές στην Κρήτη κατά την 5νθημερη περιοδεία του. Μάλιστα υποστήριξε ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα πολύ μεγάλο μήνυμα στις ευρωεκλογές».

Βέβαια, ο ίδιος ζητεί και θετική ψήφο υποστηρίζοντας πως έχει πρόγραμμα και ανανεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου αδυνατούν να κατανοήσουν ποια ακριβώς είναι η στρατηγική και κυρίως σε ποιο κομμάτι του δημοκρατικού τόξου απευθύνονται.

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια αυτό έχει μικρή σημασία. Άλλωστε δεν διαθέτει κάποιο πολιτικό στίγμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος δηλώνει ότι «υπάρχει ρεύμα εκεί έξω, το βλέπω, το βλέπετε. Και έχουμε μια ευκαιρία για το καλό του τόπου αυτό το ρεύμα να συγκρουστεί με την άδεια κάλπη και να μας εκπλήξει όλους θετικά»

Εντάξει, Στέφανε, ό,τιπειςς. Πρόεσεχε μόνο με το ρεύμα. Ζακέτα να πάρεις...