Ο σύντροφος Δούκας συναντήθηκε με τον σύντροφο Ζαχαριάδη, όχι για να κλάψουν τη μοίρα τους, αλλά για να ενώσουν τη δυστυχία τους, όπως αυτή απεικονίζεται στα ποσοστά που έλαβαν.

Επί τη ευκαιρία μάθαμε ότι το κοινό τους όραμα για το μέλλον της Αθήνας, το πρόγραμμά τους τέλος πάντων, είναι… να ηττηθεί ο Μπακογιάννης! Αυτοί οι δύο, ο ένας του 14% και ο άλλος του 13%, γνωρίζουν πως η Αθήνα θα γίνει καλύτερη, αλλά έχει παντελή άγνοια το 41% που ψήφισαν τον Μπακογιάννη.

Προφανώς δεν το βάζουν κάτω, έστω κι αν τους έχει πάρει από κάτω: αλλά, βλέπετε, ενώ απέφυγαν να επισημοποιήσουν την κοινή κάθοδο του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, συμφώνησαν ότι είναι απαράδεκτο εν’ όψει του δεύτερου γύρου οι παρατάξεις (λέγε με ΚΚΕ) να ψηφίζουν λευκό!

Δεν ξέρω τι έχει να πει επί του θέματος ο σύντροφος Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι, ότι έχουν πιαστεί χεράκι- χεράκι με τον Κασσελάκη στο δρόμο προς το σοσιαλισμό.

Θα πείτε, μα ο Ανδρουλάκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση Κασσελάκη για τη συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ. Σωστά: γιατί εάν ο σύντροφος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε δημόσια το χατίρι του άπειρου και απονήρευτου Κασσελάκη, θα κατέληγε με το κουβαδάκι του να παίζει σε άλλη παραλία. Κοινώς θα έμενε… χωρίς ΠΑΣΟΚ. Τέλος πάντων, ας τα βρουν μεταξύ τους, καλά τα «ζαχαρώματα», αλλά η Αθήνα δεν φταίει σε τίποτα…

Easy Writer