Το πολιτικό φλερτ ανάμεσα σε Χάρη Δούκα και Κώστα Ζαχαριάδη φαίνεται ότι δεν σταμάτησε το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία της Κυριακής», ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων προορίζει τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε μία σημαντική θέση στο επιτελείο του.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Χάρης Δούκας βρίσκεται σε διαδικασία οριστικοποίησης των προσώπων που θα αναλάβουν Αντιδήμαρχοι από το νέο έτος στον Δήμο Αθηναίων και μεταξύ άλλων σκέφτεται σοβαρά να αξιοποιήσει τον Κώστα Ζαχαριάδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται να του προτείνει μία σημαντική αντιδημαρχία, ως «ανταπόδοση» για τη σημαντική πολιτική στήριξη που του παρείχε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο ο νέος Δήμαρχος θα ενσωματώσει κάποιες από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, καθώς η παράταξη του Κώστα Ζαχαριάδη ήρθε τρίτη στον πρώτο γύρο των εκλογών για τη δημαρχία.


Το πολιτικό μέλλον του Κώστα Ζαχαριάδη


Είναι άγνωστες τόσο οι προθέσεις του Κώστα Ζαχαριάδη, όσο και η αντίδραση της Κουμουνδούρου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άλλωστε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές και αναζητά νέο ρόλο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στηρίζοντας ανοιχτά τον Στέφανο Κασσελάκη. Σημειώνεται ότι ο πρώην βουλευτής μέχρι στιγμής δεν έχει αξιοποιηθεί από το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη σε κάποια θέση ευθύνης στο κόμμα. Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις του νέου Δημάρχου Αθηναίων θα γίνουν γνωστές μέσα στον Δεκέμβριο.