Σε μια αδιανόητη δήλωση προχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη.

Στην προσπάθειά του να υπηρετήσει την «ταξική ιδεοληψία» του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, προσπάθησε να αποδώσει μέρος της εγκληματικής ενέργειας που έκαναν οι ναυτικοί, χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, σε πίεση της ναυτιλιακής εταιρείας προς τους ναυτικούς!

Ίσως να θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η καλύτερη στιγμή για ταξική σπέκουλα, είναι πάντοτε τη στιγμή της τραγωδίας. Διότι αυτό το κόμμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, ανεξαρτήτως της ηγεσίας του. Καλό θα είναι πάντως οι πολίτες της Αττικής να έχουν υπόψη τους τη συγκεκριμένη δήλωση, μιας και ο κ. Ιωακειμίδης διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απαράδεκτη δήλωση Ιωακειμίδη

Γιώργος Ιωακειμίδης: «Αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν αυτή την δολοφονία -γιατί δολοφονία είναι- [...] αναρωτιέται κανείς πραγματικά, όλο το καλοκαίρι έχουν κάνει τόσο σκληρή δουλειά, που είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης, πάρα πολύ κουρασμένοι, όχι ότι τους δικαιολογεί, αλλά έχουν εξαντληθεί και κάνουν- ή θέλουν να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέως απέναντι στην εταιρεία, διότι εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο άνθρωπος λαθρομετανάστ- (sic) λαθρεπιβάτης πήγε να γίνει μάλλον, δεν είχε εισιτήριο να πληρώσει και πήγε εκεί. Και οι άλλοι έχοντας εντολή "όχι", προτίμησαν να τον πετάξουν στη θάλασσα. Δηλαδή, είναι φοβερό πράγμα».