Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά εμφανίζεται αδιάβαστη για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη και να περιμένει πότε θα καταθέσει το «πόθεν έσχες» του για να ενημερωθεί.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η Βούλα Κεχαγιά είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι όλες οι μετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού έχουν μεταβιβαστεί» αλλά όταν ρωτήθηκε για το πόσες είναι αυτές απάντησε ότι δεν ξέρει και επιπλέον ότι δεν γνωρίζει το χρονικό πλαίσιο στο οποίο έγινε η μεταβίβαση. 

Ερωτηθείσα, δε, αν όταν εξελέγη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εταιρείες, η Βούλα Κεχαγιά απάντησε: «Υπόθετω ότι υπήρχε εταιρεία όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ». 

Για περισσότερες πληροφορίες, η εκπρόσωπος Τύπου παρέπεμψε στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «ο νόμος λέει ότι μέχρι τέλη Ιουνίου υπάρχει η δυνατότητα για υποβολή πόθεν έσχες».

«Προφανώς και ο κ. Κασελάκης κατανόησε ότι η ερμηνεία που δίνεται ενδεχομένως να μην του επιτρέπει να έχει εταιρείες στο εξωτερικό. Αυτό θα το ξεκαθαρίσει η εισαγγελία όταν τον καλέσει. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει πια μετοχές σε εταιρείες στο εξωτερικό» κατέληξε η Βούλα Κεχαγιά.