Βαστάτε, Τούρκοι, τ’ άλογα: Το ΜέΡΑ25 “ξεκινά” διμέτωπο αγώνα κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

by Manifesto

Το ΜέΡΑ25 επισημοποίησε, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της Πολιτικής Απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής , ότι στο εξής θα είναι σταθερά προσανατολισμένο στον διμέτωπο αγώνα, κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Για την κυβέρνηση επισημαίνει ότι «είναι τραγωδία για τη χώρα μας το ότι η Νέα Δημοκρατία έγινε ξανά κυβέρνηση και ότι νιώθει ακόμα δυνατή, παρά τη διαχείριση-φιάσκο της πανδημίας και την αστυνομοκρατία…». Ως προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξειδικεύει περαιτέρω τις θέσεις του απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας, επαναλαμβάνοντας ωστόσο τους όρους που ήδη έχει θέσει προκειμένου να καταστεί εφικτή η μεταξύ τους συνεργασία σε κυβερνητικό επίπεδο.

Η Πολιτική Απόφαση ψηφίστηκε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Παρουσιάζει τις θέσεις του ΜέΡΑ25 για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την πολιτική σκηνή, την πανδημία, την Παιδεία, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα ζητήματα συμμαχιών.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα