Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση 18 μέρες πριν τις εκλογές. Βέβαια στην Κουμουνδούρου φαίνεται ότι μάλλον έχουν ξεχασει την τεράστια διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία και το χειρότερο κάνουν σαν να μη κυβέρνησαν ποτέ.

Σκυτάλη στην επιχειρηματολογία της επαναστατικής φρασεολογίας και της «τζάμπα-αντίστασης» πήρε η Έφη Αχτσίογλου, η οποία προσπάθησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, να θέσει το διακυβευμα των εκλογών για τις επερχόμενες εκλογές όπως το έχουν στο μυαλό τους στην Κουμουνδούρου. Μεταξύ μισθών, συντάξεων και άλλων θεμάτων που ο ΣΥΡΙΖΑ τσεκούρωσε, η Εφη Αχτιόγλου ανέφερε και το ζήτημα των πληστειριασμών. 

Συγκεκριμένα σε μία αποστροφή του λόγου της προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές προκειμένου να παγώσουν όπως είπε οι πληστειριασμοί που γίνονται σωρηδόν, τον τελευταίο καιρό.

Φυσικά το θέμα δεν άφησε ασχολίαστο η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ στην ‘Α Αθηνών που ήταν στον πάνελ και διέκοψε την βουλευτή υπενθυμιζόντας της ότι:
«Επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, κάνατε ιδιώνυμο το αδίκημα της αντίστασης στους πληστειριασμούς, κυρία Αχτισογλου , και τώρα θα τους καταργήσετε; Κυρία Αχτισογλου, εάν αντιστέκεσαι στους πλειστηριασμούς πλέον πάς μέσα, με νόμο που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάμε για ιδιώνυμο αδίκημα» υπενθύμισε η βουλευτής του ΚΚΕ στην ‘Α Αθηνών, με την Έφη Αχτσίογλου, να μην απαντά και να ζητά να συνεχίσει την τοποθετησή της σαν να μην άκουσε ποτέ τι της είπε η Λιάνα Κανέλλη.

Στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα δεν έχουν καταλαβει τι έχει γίνει στις εκλογές της 21ης Μαϊου που πέρασαν και συνεχίζουν τον ίδιο σκοπό σαν να είναι κάτι το νέο, ωστόσο τα παλιά, φθαρμένα και τοξικά υλικά που πλασάρουν, φαίνονται όσο και αν προσπαθούν να τα κρύψουν στην Κουμουνδούρου και δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες θυμούνται . «Στις 21 Μαϊου κυρία Αχτσιόγλου δεν ήταν δημοσκόπηση αυτό που έγινε, ήταν εκλογές και αποτυπώθηκε η βούληση του ελληνικού λαού», υπενθύμισε η Όλγα Κεφαλογιάνη υποψήφια στην Ά Αθηνών στη Νέα Δημοκρατία.