Τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον μπορούν να γίνουν και χειρότερα. Η Έλενα Ακρίτα αφήνει αιχμές για την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, όπου πέρασε η πρόταση μομφής κατά της ηγεσίας Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε με ανάρτησή της στο Facebook ότι η ψηφοφορία στην Κ.Ε. είχε προβλήματα(sic).

Η ίδια αναρωτήθηκε, με σκωπτικό τρόπο, αν όσοι ψήφισαν τηλεφωνικά, το έκαναν με απόκρυψη για να διασφαλιστεί η μυστικότητα της ψηφοφορίας. Παράλληλα, αναφέρει ότι τα εξ αποστάσεως μέλη δήλωσαν ανοιχτά τη ψήφο τους στην εφορευτική επιτροπή, καταστρατηγώντας τη μυστικότητα της ψηφοφορίας. Η Έλενα Ακρίτα, η οποία παίρνει σαφώς την πλευρά Κασσελάκη, όχι μόνο δήλωνε αντίθετη με την προκήρυξη νέας κάλπης για την ηγεσία του κόμματος, αλλά καταγγέλλει μεθοδεύσεις.  

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

«Όταν στήνονται κάλπες, όσοι ψηφίζουν τηλεφωνικά καλούν από… απόκρυψη, για να διασφαλιστεί η μυστικότητα της ψηφοφορίας;

Και για να μιλήσουμε σοβαρά, τα εξ αποστάσεως μέλη της ΚΕ δεν δήλωσαν ανοιχτά την ψήφο τους στην εφορευτική επιτροπή; Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όχι;»