Με εφευρετικότητα και χιουμοριστική διάθεση, οι χρήστες της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter), σχολιάζουν και τρολάρουν τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

H αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Φιορεντίνα έχει ξεκινήσει. Λίγες ώρες πριν από το σημαντικό αθλητικό γεγονός και το Twitter έχει πλημμυρίσει από ποικίλα σχόλια, μεταξύ άλλων και χιουμοριστικά.

Τα αστεία, οι παρομοιώσεις και η ανάσυρση χιομοριστικών στιγμιοτύπων από γνωστές ελληνικές σειρές έχουν σκοπό να εντάξουν τη σάτιρα στο κλίμα προσμονής αλλά και αγωνίας που επικρατεί τις τελευταίες ώρες.

Σε πρώτο πλάνο τα μέτρα ασφαλείας

Ασχολίαστα δεν έχουν μείνει και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής, στη Νέα Φιλαδέλφεια, οπου για λόγους προστασίας έχουν τεθεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θυμίζουν σε ορισμένους κάτι από την περίοδο της πανδημίας.

Όσο πλησιάζει, πάντως, η μεγάλη στιγμή του τελικού η «φλόγα» του σχολιασμού ενδυναμώνεται. Σε ορισμένα σχόλια ακολούθων του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνεται η διάθεση για αυτό που πολλοί αποκαλούν «τρολάρισμα».

Δείτε μερικά από τα χιουμοριστικά Tweets