Απίστευτα πράγματα λίγο πριν τη σέντρα του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, «εξαφανίζονται» από το app στο κινητό μπλε εισιτήρια που είχαν πάει σε Έλληνες φιλάθλους.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν λάβει email που αναφέρει ότι θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA είχε εξηγήσει ότι αν οι φίλαθλοι με μπλε εισιτήρια δεν φορούσαν ουδέτερο ρουχισμό ή ρουχισμό της Φιορεντίνα, θα τους απαγορευόταν η είσοδος στο γήπεδο.

Μένει να φανεί τι θα γίνει μέχρι τη σέντρα του τελικού, καθώς οι άτυχοι φίλοι του Ολυμπιακού, όχι μόνο δεν θα δουν τον ιστορικό τελικό μέσα από το γήπεδο, αλλά θα χάσουν και τα λεφτά που έδωσαν για να πάρουν τα εισιτήρια.

Η UEFA είχε εκδόσει προειδοποίηση για τα μπλέ εισιτήρια:

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας».

Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο: "Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα"

Η UEFA αναφέρει - ρητά - ότι όσοι έχουν κόκκινα εισιτήρια θα πρέπει να φορούν ρουχισμό μόνο του Ολυμπιακού και όχι οποιασδήποτε άλλης ομάδας.