Στην σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Πρωινή ζώνη» του Action 24 , δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον αποψινό τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Βλέπω μομέντουμ. Μου θυμίζει αυτό λίγο το 2004. Από εκεί πέρα, ένα ματς είναι».

Ερωτηθείς για το πού θα δει τον αγώνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Εγώ θα τον δω στο σπίτι, στην τηλεόρασή μου με ένα ωραίο μπάρμπεκιου και με καλούς φίλους. Όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι, καθώς ήταν πολύ λίγοι αυτοί που κατάφεραν και εξασφάλισαν το ”μαγικό χαρτάκι”».

Ο πρωθυπουργός έλαβε επίσημη πρόσκληση από την UEFA να δώσει το «παρών» στην OPAP Arena, στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως ήταν σχεδόν βέβαιο – παρά την αντίθετη άποψη που είχαν τις τελευταίες ημέρες κάποιοι κοντινοί του συνεργάτες – ότι δεν θα βρισκόταν απόψε στο γήπεδο.

Όπως άλλωστε δεν πήγε και στον τελικό της Ευρωλίγκας, στο Βερολίνο, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τελικά το έβδομο τρόπαιο της ιστορίας του.