Λίγη ώρα έμεινε  πριν από την έναρξη του τελικού  και ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού έχει ήδη φτάσει στην ΑΕΚ Arena, ενόψει της καταληκτικής μάχης του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα.

Ατελείωτες ουρές έχουν σχηματιστεί στα επίσημα καταστήματα αναμνηστικών της UEFA, ενώ το γήπεδο είναι «ντυμένο» στα χρώματα των δύο φιναλίστ.

osfpjpg4.jpg

Στο μεταξύ, η «κούπα» του Europa Conference league περιμένει τον επόμενο κάτοχο της και δεσπόζει στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός.

Το κλίμα φαίνεται ότι είναι όμως πολύ ωραίο, με οπαδούς των δύο ομάδων να κάθονται δίπλα δίπλα, αλλά και να φωτογραφίζονται μαζί, φορώντας τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Και ο «μικρός Γιαννάκης» του ΠΑΟΚ με κασκόλ του Ολυμπιακού

osfpjpg5.jpg

«Πλημμύρισαν» από φίλους του Ολυμπιακού τα σημεία που στήθηκαν γιγαντοοθόνες για τον τελικό
Οπαδοί του Ολυμπιακού, που δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο, είναι συγκεντρωμένοι στα fan zones για να παρακολουθήσουν την σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στη Φιορεντίνα.

osfpjpg3.jpg

Όπως είναι λογικό οι δρόμοι στο κέντρο του Πειραιά είναι ασφυκτικά γεμάτοι, με τον κόσμο να ζητά από την αγαπημένη του ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο του Conference League.

osfpjpg2.jpg
osfp-rDM0x.jpg