Εκτός από το ΠΑΣΟΚ, μεγάλη αναταραχή επικρατεί και στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στο κόμμα είναι και επίσημα χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα, στους υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα και στους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη. Ο μεγάλος διχασμός αποτυπώνεται και στα γνωστά τρολ του κόμματος στα social media, τα οποία πλέον πολεμούν ανοιχτά μεταξύ τους, παλεύοντας για την επικράτηση του εκλεκτού τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, η Μάρκα2free τον τελευταίο καιρό επιτίθεται συστηματικά στον Στέφανο Κασσελάκη, στηρίζοντας ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό σε αντίθεση με το άλλο γνωστό τρολ, την «Νταλαούρα», η οποία στηρίζει ένθερμα τον νυν πρόεδρο και επιτίθεται με βαριές εκφράσεις στον πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο άλλοτε τον στήριζε με φανατικό τρόπο. Η Μάρκα2 σήμερα έκανε μια δημοσίευση στο Χ, με την οποία εκθέτει τον Στέφανο Κασσελάκη και το σύστημά του.

Σε αυτήν το γνωστό τρολ σχολιάζει την αποτυχία του ψηφίσματος Κασσελάκη για να στηριχθεί πρόεδρος, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε 4.500 υπογραφές. Βρίσκεται, δηλαδή, μακριά από τον πρώτο στόχο των 5.000 υπογραφών. Όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά: Μας φωνάζουν ότι έχουν τη βάση με το μέρος τους, έχουν κινητοποιήσει κανάλια, sites και τρολ για το ψήφισμα στήριξης του προέδρου, αλλά δεν κατάφεραν να μαζέψουν ούτε τους ακόλουθους ενός άλλου γνωστού τρολ του κόμματος. Και κλείνει γράφοντας γεμάτο ειρωνεία: «Ένας ακόμη θρίαμβος». Μάλιστα άλλοι χρήστες και φίλοι του κόμματος συμφωνούν μαζί της ενώ άλλοι χρήστες και τρολ της κάνουν επίθεση, προσπαθώντας να στηρίξουν τον νυν πρόεδρο.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: