Ο Κώστας Ζαχαριάδης, μην μπορώντας να τιθασεύσει τα όνειρα θερινής νυκτός ότι θα είναι ο μέλλων δήμαρχος Αθηναίων, υπέπεσε σε μέγα ατόπημα. 

Ενώ το πανελλήνιο βοά και συνταράσσεται εξαιτίας της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή από μαχαιροβγάλτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος θεώρησε πρέπον και επιβεβλημένο –προφανώς για λόγους άντλησης ψήφων και πόντων δημοφιλίας– να ενημερώσει τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το «χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα» που πέρασε παρακολουθώντας στη Λεωφόρο την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Μαρσέιγ. 

Ευλόγως οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου, εκ δεξιών και εξ ευωνύμων, εξοργίστηκαν από την ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου, κάνοντας λόγο για έλλειψη ενσυναίσθησης από την πλευρά του, καθώς είχαν περάσει μόλις δύο 24ωρα από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη και ενώ οι οικείοι του ακόμη δεν τον είχαν αποδώσει στη γη... 

«Εντελώς άχρηστο τουίτ, εδώ ο Μπερνάρ δεν πανηγύρισε το γκολ που έβαλε» σχολίασε χρήστης του Twitter, ενώ έτερος σε άλλο απαντητικό τουίτ αναφέρει «μετά από όσα έγιναν στη Ν. Φιλαδέλφεια εσύ σκέφτηκες πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας γήπεδο και να το διαφημίσεις; Είσαι σοβαρός; Καλά, δεν είσαι... Ρητορική ερώτηση». 

Ο ίδιος πάλι θεώρησε πως η ανάρτησή του δεν είχε κάτι το μεμπτό και απαντώντας σχολίασε: «Επειδή βλέπω ότι σε κάποιους φίλους έχει διαφύγει η προχθεσινή μου ανάρτηση για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, φιλάθλου της ΑΕΚ, θέλω να σας τη θυμίσω. Ο φασισμός δεν θα περάσει ούτε στην πολιτική, ούτε στην κοινωνία, ούτε στον αθλητισμό».

screenshot-20230810-211723-x.jpg
screenshot-20230810-211657-x.jpg
screenshot-20230810-211708-x.jpg
screenshot-20230810-211731-x.jpg