Αποκαλυπτικό οπτικό υλικό από την ώρα της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή έχουν στα χέρια τους οι Αρχές στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με το σχετικό βίντεο, ο 29χρονος έχασε τη ζωή του στις 23:08. 

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, στα οποία συμμετείχαν Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και Έλληνες. Έχουν συλληφθεί 105 άτομα για τέσσερα κακουργήματα και 7 πλημμελήματα,  που αυτές τις μέρες, όπως και σήμερα, βρίσκονται για τις απολογίες τους ενώπιον των τριών ανακριτών που έχουν οριστεί για την υπόθεση. 

Συγκεκριμένα, η δικογραφία που σχηματίστηκε για τα βίαια επεισόδια, σε ό,τι αφορά τα κακουργήματα, αφορά τα εξής αδικήματα: εγκληματικής οργάνωσης, ανθρωποκτονίας από πρόθεση, έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών υλών. Σχετικά με τα πλημμελήματα, είναι τα εξής: διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από κοινού κατά συρροή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βιοπραγία (αδίκημα του αθλητικού νόμου), παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή φωτοβολίδων.