Ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρεί ότι όλος ο κόσμος γυρνά γύρω από τον ίδιο. Όπως και όλοι ασχολούνται με αυτόν όχι γιατί προκαλεί με το life style, τα fake news, την τοξικότητα και τον λαϊκισμό, αλλά διότι είναι μια... ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και ένα πρόσωπο που φοβούνται φίλοι και εχθροί.

Το γεγονός ότι ως παιδί είχε ταμπέλα στην πόρτα του δωματίου του στην οποία έγραφε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού» -όπως έχει αποκαλύψει ο πατέρας του- είναι μια βασική ένδειξη για το υπερτροφικό «Εγώ» του. Αν αυτό συνδυαστεί με το ότι αρκετές φορές μιλά για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, τότε είναι εύκολο να κατανοήσει κανείς γιατί λειτουργεί όπως λειτουργεί. Ακόμη και τα ξεσπάσματα που έχει όταν στριμώχνεται αυτό αναδεικνύουν.

Η εισήγησή του μέσα από την οποία καρατόμησε τον Σωκράτη Φάμελλο, χαρακτηριστικό δείγμα της προσωπικότητας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ αφού σε αυτήν ακόμη και για τις δολοφονίες χαρακτήρων κατά συντρόφων του εμφανίζεται να δηλώνει ότι ο ίδιος δέχεται το μεγαλύτερο bullying. Στην ίδια εισήγηση αυτοανακηρύσσεται ως:

- ο φόβος και ο τρόμος του Κυριάκου Μητσοτάκη

- ο φόβος και ο τρόμος των συμφερόντων και της διαπλοκής

- ο φόβος και ο τρόμος όλων όσων δεν θέλουν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Και ενώ ο ίδιος φοβάται και τρέμει τον Παύλο Πολάκη και συμμαχεί με τον Νίκο Παππά ώστε ο τελευταίος να μη βρεθεί δίπλα στον αψύ Κρητικό, εμφανίζεται ως το πρόσωπο που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη ημέρα, τη στιγμή που ο Σωκράτης Φάμελλος του πέταξε το γάντι αρνούμενος να αποδεχθεί χωρίς μάχη την καρατόμησή του από την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την εισήγησή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία συγκάλεσε αλλά δεν παρέστη εκ του σύνεγγυς αφού δεν θέλησε να αφήσει τον… γάμο και να πάει για πουρνάρια την ώρα που η κατάσταση θυμίζει ναρκοπέδιο με νάρκες έτοιμες να εκραγούν. Αξίζει τον κόπο να τη διαβάσετε, ξόδεψε 1.860 λέξεις.