Πριν από έναν χρόνο βγήκε μια νέα διάταξη και περνά στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων όσους αθλητές έχουν διακριθεί –μέχρι χάλκινο μετάλλιο– σε διεθνείς αγώνες και βεβαίως σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει ήδη επιλεγεί για το Πολεμικό Ναυτικό. Θα είναι αξιωματικός με το βαθμό του σημαιοφόρου, πλην όμως επισήμως δεν έγινε ακόμα. Από το ΓΕΕΘΑ λένε ότι εκκρεμούν γραφειοκρατικές διαδικασίες. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους πρωταθλητές. Μια σοβαρή Πολιτεία λύνει αμέσως τέτοια θέματα. 

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου γνωστοποίησε δημόσια ότι σκόπιμα δεν παρευρέθη στην ψηφοφορία της PEGA για το θέμα των υποκλοπών, αλλά δεν υπήρξε ουδεμία διαφορετική πολιτική θέση και η απουσία του οφειλόταν καθαρά σε προσωπικούς ιατρικούς λόγους. Δεν είναι που δεν είναι καλό το κλίμα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, μη νομίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ότι δεν υποστηρίζει το θέμα των παρακολουθήσεων, όπου είχε τόσο επενδύσει η Χαριλάου Τρικούπη. 

Εχουν αρχίσει οι στοιχηματικές προβλέψεις για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Νούμερο 40 συγκεντρώνει ο Στέφανος Τζουμάκας, ο αμέσως επόμενος στο στοίχημα Ευκλείδης Τσακαλώτος συγκεντρώνει 18, ο Νίκος Παππάς 12, ο Στέφανος Κασσελάκης 2,20 και η Εφη Αχτσιόγλου 1,75. Από τα παραπάνω φαίνεται πόσο… βαθύ πολιτικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.