Σήμερα Παρασκαυεή 30 Αυγούστου θα γίνει η κεντρική γαμήλια γιορτή του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, από τις 17:00 έως τις 20:00. Όπως γράφει το flashnews.gr, η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου και θα ακολουθήσει δεξίωση. Για τους καλεσμένους θα υπάρχουν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζιν.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν το μπάνιο τους σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων, το οποίο θα αποτελέσει και τον επίλογο των γαμήλιων εκδηλώσεων.

Χθες, ανάμεσα σε ελαιώνες, κυπαρίσσια Τοσκάνης και με θέα τα Λευκά Όρη, ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ παρέθεσαν ακόμη ένα δείπνο στους 130 καλεσμένους τους, στα Χανιά.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Κάμπος, στο Νέο Χωριό Χανίων. Σύμφωνα με το flashnews.gr, συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν να φτάνουν στο κτήμα από νωρίς το απόγευμα, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ απαγορεύτηκε η είσοδος τόσο σε δημοσιογράφους όσο και σε κόσμο χωρίς πρόσκληση η είσοδος στο κτήμα.