Κι όμως, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει τα μέσα ενημέρωσης να ασχοληθούν με τον γάμο του που θα γίνει στα Χανιά. Σχετική ανακοίνωση έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την επισήμανση ότι το γεγονός δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του προέδρου.

Βέβαια, αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με πλείστες δραστηριότητες και δηλώσεις που μόνο με την πολιτική του δραστηριότητα δεν είχαν σχέση, από τα σπίτια του, τα σχέδιά του για υιοθεσία, τις τσάρκες στα μπαράκια, την αγάπη του για τη γυμναστική -με τον ίδιον και τον σύζυγό του Τάιλερ να κάνουν σκληρή προετοιμασία πριν το γάμο, όπως μαθαίνουμε στο πλαίσιο της... διαφύλαξης προσωπικών ζητημάτων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του πρόεδρου του κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη. Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.