Καλά, δεν ντρέπονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Αυτός ο Παύλος Πολάκης δεν ξέρει ότι ο άνθρωπος κάνει γαμήλιο 4ήμερο γλέντι στα Χανιά και πάει και θέτει μια εβδομάδα πριν θέμα ηγεσίας; Και αυτοί οι «87» δεν έχουν ιερό και όσιο.

Εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το έχει ο Στέφανος. Λίγες ημέρες πριν από τον «μη» γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, έρχονται αυτοί οι ανάγωγοι με πρώτο και καλύτερο τον αψύ Κρητικό, τον άνθρωπο που όπως δήλωσε αγαπά και είναι τιμή του να έχει ψυχή Πολάκη, για να του χαλάσουν τις χαρές;

Ειδικά για τον Παύλο Πολάκη δεν υπάρχουν λόγια. Όχι τίποτα άλλο, σηκώθηκε και έφυγε από τα Χανιά για να μην τον συναντήσει. Δεν ξέρουμε αν είχε πρόσκληση για το 4ήμερο γλέντι ενός γάμου που έγινε πέρυσι, όμως αυτή η στάση δεν είναι σωστή τις ώρες που ο άνθρωπος για τον οποίο έβαλε πλάτη να γίνει πρόεδρος έχει τις χαρές του.

Αμ και οι άλλοι; Αυτοί οι «87» –πάνω-κάτω, γιατί ουδείς ξέρει πόσοι είναι– τι ακριβώς θέλουν; Ν' αφήσει ο Στέφανος τον (μη ) γάμο και να πάει για πουρνάρια; Να τρέχει να δει τι θα κάνει με τους απλήρωτους εργαζόμενους στην «Αυγή» και στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης του κόμματος;

Είπαμε είναι αριστερός ο πρόεδρος, αλλά έχει και έναν (μη) γάμο μπροστά του. Ο ίδιος πάντως πήγε Χανιά από την Κυριακή το απόγευμα –αφού έφυγε ο Παύλος Πολάκης– για τις τελευταίες… πινελιές, αν και το γλέντι ξεκινά στις 28 του μήνα.

Μπορεί μέχρι τότε να έχουν πληρωθεί και οι εργαζόμενοι, κάτι ακούγεται άλλωστε πως βρέθηκαν τα χρήματα. Έτσι, θα μπορούν και αυτοί να συνεισφέρουν για να κάνουν ο Στέφανος Κασσσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ το ταξίδι του μέλιτος που ονειρεύονται.