ΠΑΜΕ (ο) 1. αυτός που υπερασπίζεται τον αγώνα των τζιχαντιστών, «ο Γιώργος είναι τόσο ΠΑΜΕ που τη νύχτα των δολοφονιών στο Μπατακλάν βγήκε στο μπαλκόνι και πανηγύριζε», 2. αυτός που είναι υπεράνω του νόμου, «κανονικά θα του έκοβα κλήση που πάρκαρε σε διάβαση ΑμεΑ, αλλά ο κύριος Σταλινομπατσός είναι ΠΑΜΕ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως». 

Το αεροδρόμιο ως χώρος διαδηλώσεων 

Το πιο εξωφρενικό δεν είναι το ότι το ΠΑΜΕ οργάνωσε διαδήλωση τάχα υπέρ των Παλαιστινίων, αλλά στην πραγματικότητα κατά της Δύσης και υπέρ των τζιχαντιστών της Χαμάς (την οποία οι σύντροφοι επιμένουν να ταυτίζουν με τον –αιχμάλωτό της– παλαιστινιακό λαό) στις εγκαταστάσεις του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το πιο εξωφρενικό είναι ότι ο νόμος δεν απαγορεύει τις διαδηλώσεις μέσα στο αεροδρόμιο και η διαδήλωση ήταν απολύτως νόμιμη. Βλέπετε, η βλακώδης νομοθεσία δεν αναγνωρίζει καμία ιδιαιτερότητα στις εγκαταστάσεις ενός αεροδρομίου και τον θεωρεί δημόσιο χώρο, με τον ίδιο τρόπο που είναι δημόσιος χώρος και ένας κεντρικός δρόμος της πρωτεύουσας. Οπως μπορείς να διαδηλώσεις υπέρ των τζιχαντιστών και των εγκλημάτων τους στην Πανεπιστημίου, μπορείς να το κάνεις και στο χώρο όπου βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι πρόκειται να μπουν σε αεροπλάνο (έναν παραδοσιακό στόχο τζιχαντιστών τρομοκρατών). Φαίνεται πως καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν κατάφερε να καταλάβει γιατί στα αεροδρόμια τα μέτρα ασφαλείας είναι πάντα αυξημένα..., εκτός αν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν είναι. 

Αποκάλυψη 

Οι Ελληνες του εξωτερικού «έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και όχι του εκλέγεσθαι», απεφάνθη ο γοητευτικός Στέφανος στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, αποκαλύπτοντας ότι τόσο ο ίδιος, που ήταν υποψήφιος στο Επικρατείας, όσο και ο σύντροφος Οθων «εκτιμώ αφάνταστα τον Πολάκη» Ηλιόπουλος, που εξελέγη, μας κορόιδευαν όταν μας παρουσιάστηκαν ως Ελληνες του εξωτερικού. 

Κι όμως, παραμένουν στη θέση τους 

Απολύτως αναμενόμενα τα σοβαρά επεισόδια και οι τρεις συγκεντρώσεις εκατοντάδων ακροδεξιών που έγιναν την Τετάρτη, παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. και παρότι, σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο υπουργός Οικονόμου, η Αστυνομία «είχε λάβει όλα τα μέτρα». Θυμίζω ότι η κυβέρνηση επιμένει να διατηρεί στη θέση τους τους ανθρώπους που ήταν επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας όταν οι Κροάτες χούλιγκαν διέσχιζαν ανενόχλητοι τη χώρα. 

Προσοχή! 

Οταν βλέπετε, ακούτε ή διαβάζετε για «υπουργό τάδε από τη Γάζα» ή «υπουργείο δείνα της Γάζας», έρχεστε αντιμέτωποι με τον μοναδικό τρόπο που έχει η «ενημέρωση» να μη λέει την αλήθεια χωρίς να λέει ψέματα. Βλέπετε, κυβέρνηση στη Γάζα, μετά από εκλογές που έγιναν πριν από 17 χρόνια, και ποτέ δεν ξαναέγιναν είναι η Χαμάς.