Από τον τρόπο που επιλέγει ένας φορέας να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό- εν προκειμένω προς σε εκείνους τους τρομοκράτες που χρησιμοποιούν ως καμουφλάζ το λαό- φαίνεται και ο βαθμός σοβαρότητας και συναίσθησης της πραγματικότητας.

Κωμικό και τραγικό συνάμα το θέαμα των συντρόφων του ΠΑΜΕ να διαδηλώνουν εντός του Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», με το επιβατικό κοινό, κυρίως αλλοδαποί, να παρακολουθούν εμβρόντητοι τους συνδικαλιστές να έχουν προκαλέσει χάος στο check in. Το θέαμα απαράδεκτο, η πρωτοβουλία της συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ επιεικώς άστοχη, αλλά και υποτίθεται η ασφάλεια του αεροδρομίου για γέλια και για κλάματα. Αρκεί μόνο να σκεφθεί ο αλλοδαπός επισκέπτης το πολύ απλό: ότι επετράπη να κάνουν πορεία σ’ ένα χώρο που κανονικά δεν θα έπρεπε να περνάει κουνούπι λόγω των υψηλών μέτρων ασφάλειας που ισχύουν λόγω του πολέμου σε όλα τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Παρ’ όλα αυτά που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα, το ΠΑΜΕ εξαιρείται των νόμων που υπόκεινται όλοι οι πολίτες σ’ αυτή τη χώρα; Εάν αυτό γινόταν από οπαδούς μας ομάδας, ή από κάποιο… φιλοτελικό σύλλογο, η αντίδραση της αστυνομίας θα ήταν η ίδια;

Easy Writer