Ξεκίνησε η τριήμερη συνεδρίαση -τύπου business and pleasure- της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη βίλα του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, ωστόσο υπήρξαν, τελικά, απουσίες. 

Συνολικά 13 βουλευτές δεν επισκέφθηκαν το νησί του Αργοσαρωνικού και συγκεκριμένα οι: Αλέξης Τσίπρας, Έλενα Ακρίτα, Όλγα Γεροβασίλη, Νίνα Κασιμάτη, Ρένα Δούρου, Μαρίνα Κοντοτόλη, Αθηνά Λινού, Κώστας Μπάρκας, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Γιώτα Πούλου και Παύλος Πολάκης. 

Τσίπρας, Ακρίτα και Γεροβασίλη είχαν κάνει γνωστό ότι θα απέχουν. Οι κ.κ. Μπάρκας και Ξανθόπουλος αναμένεται να μεταβούν σε λίγο, η Μαρίνα Κοντοτόλη είναι άρρωστη ενώ έχει κομματική αποστολή το Σάββατο στην Καλαμπάκα. Τέλος, ο Παύλος Πολάκης απουσιάζει λόγω χειρουργείου και θα έρθει το βράδυ.

syriza-spetses-2.jpg

Με βανάκια και ταξί εγκαίρως οι βουλευτές στο σπίτι Κασσελάκη 

Οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφθασαν σήμερα στο νησί άλλοι με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και άλλοι με θαλάσσια ταξί από την Κόστα. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα powerpoint στις βαλίτσες τους στα σοκάκια του νησιού, οι περισσότεροι με πλατιά χαμόγελα, κατευθύνθηκαν μετά την άφιξή τους στα ξενοδοχεία τους και ετοιμάστηκαν για την έναρξη των εργασιών στη βίλα Κασσελάκη.

Λίγο πριν τις 4, προκειμένου να βρίσκονται εγκαίρως στην οικία Κασσελάκη, κατέφθασαν με ταξί αλλά και με τα βανάκια που είχε φροντίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να διατεθούν για τη μετακίνησή τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφθασε στις Σπέτσες στη μία τη νύχτα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ολόκληρο σχέδιο προκειμένου η άφιξή του να μην γίνει αντιληπτή από τις κάμερες.

syriza-spetses-1.jpg