Συνεχίζεται η έξοδος των «Κασσελίστας» στον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε προηγηθεί χθες η παραίτηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου Μπάμπη Παπαδάκη και ακολούθησε η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του κόμματος Ευγενία Κουντούρη. Σήμερα ήρθε η σειρά του διευθυντή του γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη.

Ειδικότερα, τις παραιτήσεις τους υποβάλλουν οι στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την αποπομπή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα το πρωί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Γραφείου του, Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να βγεί από το μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ. Την παραίτησή της με επιστολή στη γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, υπέβαλε επίσης η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ευγενία Κουντούρη.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία που είχαμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου Τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτησή μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν» ανέφερε σε μήνυμα της προς τους διαπιστευμένους συντάκτες η κυρία Κουντούρη, με τους οποίους διατηρούσε πολύ καλή συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα για