Μέχρι και ντιμπέιτ μεταξύ των τεσσάρων, έως τώρα, υποψηφίων διαδόχων του Αλέξη Τσίπρα θα δούμε. Και όχι ένα, αλλά και δύο, αν τελικά συμφωνήσουν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και βρεθεί ο χρόνος, δεδομένου ότι ο Ιούλιος τελειώνει και τη δημοσιότητα απασχολούν οι φωτιές και οι απανωτοί καύσωνες.

Η πρόταση έγινε από τον Νίκο Παππά: «Θα πρότεινα να γίνει μία ''τηλεοπτική συνάντηση'' πριν από το τέλος Ιουλίου και μία πριν από το τέλος Αυγούστου» είπε προσθέτοντας πως «καταθέτω την πρόταση, διότι θα είναι περιορισμένος ο χρόνος».

Δεν παράβλεψε να σημειώσει όμως ότι «ο κόσμος θα πάει διακοπές και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να γίνουν τυπικές διαδικασίες, να μπορεί να μαζευτεί εύκολα ο κόσμος και να συζητήσει, να αντιπαραβάλουμε τις θέσεις μας σε ένα πλαίσιο τυπικών κομματικών λειτουργιών».

Η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίζεται να αντιμετωπίζει την πρόταση θετικά. Εν τούτοις, δείχνει να τάσσεται υπέρ ενός και ντιμπέιτ υπολογίζοντας πως ο χρόνος δεν επαρκεί και ο Αύγουστος δεν είναι μήνας που λειτουργεί θετικά σε μια τέτοια ενέργεια.

Αναμένεται βέβαια και τι θα πουν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Τζουμάκας. Δύσκολα θα αρνηθούν όμως.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πλήξουμε…