Είναι γνωστό πως τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν αφήνουν να ανασάνει όποιον διαφωνεί μαζί τους και ειδικότερα με το κόμμα τους. Αυτή τη φορά η επίθεσή τους στράφηκε κατά της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη, η οποία χθες, Πέμπτη, πήρε συνέντευξη από τον πρόεδρό τους Στέφανο Κασσελάκη

Στους ανώνυμους λογαριασμούς που στηρίζουν δυναμικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα social media δεν άρεσαν οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου και συγκεκριμένα, το γεγονός ότι έθεσε στο τραπέζι ένα ζήτημα που βαραίνει τον τελευταίο καιρό την Κουμουνδούρου, τις εξελίξεις στα κομματικά μέσα, με τελευταία την παραίτηση της Ευγενίας Λουπάκη από τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο. 

Από πλευράς της, η κα Λουπάκη έσπευσε να στηρίξει τη συνάδελφό της κα Γιάμαλη, την οποία τα τρολ αποκάλεσαν, όπως ενημερώνει η κα Λουπάκη μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, «ξυνή», «δήθεν» και «κυρία». Η κα Λουπάκη τόνισε, μάλιστα: «Όχι στο ίδιο κόμμα δεν θέλω να είμαι μαζί σας, όχι στον ίδιο χώρο, ούτε στην ίδια χώρα κι αν γινόταν ούτε στον ίδιο πλανήτη, φθονεροί κανίβαλοι».

Η ανάρτηση της Ευγενίας Λουπάκη 

Αναλυτικά, η παρέμβαση Λουπάκη:

«Αίφνης δυσαρέστησε τον όχλο και η Νατάσα Γιάμαλη. Δεν έδειξε επαρκώς μαγεμένη από το ξανθό γένος. Κι εξαπολύουν εναντίον της δηλητηριώδη βέλη- οι γυναίκες πρώτοι τοξοβόλοι. Είναι "δήθεν", είναι "ξυνή" είναι - άκουσον άκουσον- "κυρία"!

Στον μαραθώνιο κακότητας εναντίον οιασδήποτε γυναίκας, γιατί άραγε θεωρούν οι συμμετέχοντες ότι το "κυρία" σκέτο αντί του ονόματος, είναι προσβλητικό; Οι πιο... διανοούμενοι το διασκευάζουν σε "κιουρία", να ξέρουν άραγε τη Μαρί Κιουρί;

Όχι στο ίδιο κόμμα δεν θέλω να είμαι μαζί σας, όχι στον ίδιο χώρο, ούτε στην ίδια χώρα κι αν γινόταν ούτε στον ίδιο πλανήτη, φθονεροί κανίβαλοι».