Φαίνεται ότι υπάρχει μια συντονισμένη επίθεση κατά της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, της Αυγής, από τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη. Την επίθεση άρχισαν τα τοξικά τρολ του έκπτωτου προέδρου, έπειτα το λόγο πήρε ο Καρανίκας με ανάρτησή στο Facebook και τώρα ο Νίκος Μωραΐτης συνεχίζει την επίθεση στην εφημερίδα του κόμματος. 

Συγκεκριμένα με ένα ακόμη αιχμηρό σχόλιο επανέρχεται στην κριτική του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης. Αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» της Κυριακής που εστιάζει τόσο στην εκλογή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στους διεκδικητές της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με την πλευρά Κασσελάκη, το πρωτοσέλιδο της Αυγής του αδικεί, καθώς δείχνει ως πρωταγωνιστές τον Σωκράτη Φάμελλο και τον Παύλο Πολάκη ενώ τον έκπτωτο πρόεδρο τον βάζουν με μια πιο μικρή φωτογραφία, στην γωνία του εξωφύλλου. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος, έψαχνε τα μεγέθη στις φωτογραφίες της Αυγής. 

Αναφερόμενος στους Σωκράτη Φάμελλο και Παύλο Πολάκη, ο στιχουργός κάνει λόγο για «πρωταγωνιστές της μομφής» που δεσπόζουν στο πρωτοσέλιδο, ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη, επίσης υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει: «ο εκλεγμένος πρόεδρος έχει φωτογραφία γραμματοσήμου». Μάλιστα ο γνωστός στιχουργός καταλήγει ότι για την απαξίωση Κασσελάκη φταίει η μικρή φωτογραφία του στην Αυγή: «Με ενοχλεί που ακόμα και τα κεφαλάκια των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερα από το δικό του (του Στέφανου Κασσελάκη) στην Αυγή της Αριστεράς…» καταλήγει στην ανάρτησή του στο Χ. 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: