Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος ήταν και η σύζυγος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες εργαζόταν σε καθεστώς τηλεργασίας από το 2021 στον Δήμο Ερέτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η γυναίκα είχε σύμβαση το 2018 και το 2019 με τον Δήμο Ωρωπού.

Πρόκειται για άλλον δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο σύζυγός της - στον οποίο προφανώς δεν έμενε αφού τα τελευταία χρόνια ζούσε και εκείνη στα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας μαζί με την υπόλοιπη, πολύτεκνη οικογένειά της. «Η 39χρονη δούλευε εδώ το 2018 ή το 2019. Σε έργα ήταν. Είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο δασάρχης μέσα εδώ να καθαρίζει. Ήταν λίγο απότομη», δήλωσε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο υπάλληλος του Δασαρχείου Αττικής.

Στο μεταξύ, ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία χρησιμοποίησε νωρίτερα τη φράση «η οικογένεια είναι ιδιωτική» επιτείνοντας το θρίλερ σχετικά με την τύχη των εξαφανισμένων παιδιών του. «Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα» είπε στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα του ενδεχόμενου της αιμομιξίας ο 46χρονος απάντησε ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξία, δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Όσον αφορά την απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 46χρονος είπε ότι «πήγα στο Παίδων, αλλά δεν μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος». Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, είπε ότι «πολύ καλά έκανα τόσα χρόνια που τους γύρισα την πλάτη και το ίδιο αισθάνομαι και τώρα». Ο 46χρονος υποστήριξε, τέλος, ότι «δυστυχώς αυτήν τη στιγμή πρέπει να κάνω έρανο για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου».