Η τρίτη… σεζόν του Survivor ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στο παιχνίδι των… δοκιμασιών μετά το συνέδριο και ετοιμάζονται και οι διαδικασίες για τις προτιμήσεις του κοινού ως προς τους υπό αποχώρηση. Το επόμενο δίδυμο που αναμένεται να αναμετρηθεί είναι ο νικητής της προηγούμενης σεζόν Στέφανος Κασσελάκης με τη νεοεισερχόμενη σε ρόλο διεκδικητή Όλγα Γεροβασίλη.

Τα τηλέφωνα για τους θεατές, όσους έχουν μείνει γιατί το εν λόγω σίριαλ έχει κουράσει, βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της Κουμουνδούρου, αλλά επειδή το παιχνίδι έχει… χοντρύνει, αναμένεται να στηθούν κέντρα ανά την Ελλάδα. Το πόσοι θα ψηφίσουν έχει φυσικά μεγάλη σημασία αφού δεν αρκεί για το survivor ΣΥΡΙΖΑ μόνο να πάρεις τις περισσότερες ψήφους.

Γιατί; Μα γιατί αν ο αριθμός των θεατών που θα το παρακολουθήσουν και θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία είναι μικρός υπάρχει κίνδυνος η παραγωγή να σταματήσει τη σειρά και να μείνουν τελικά οι διεκδικητές και όλοι οι παίκτες στον… αέρα.

Πάντως οι ομάδες αναδιαμορφώνονται. Ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει να χάνει από την ομάδα του στελέχη που τον στήριξαν την προηγούμενη σεζόν στη διεκδίκηση της νίκης. Παύλος Πολάκης και άλλοι έχουν ήδη αποστασιοποιηθεί. Στην άλλη πλευρά επικεφαλής δείχνει να τίθεται η Όλγα Γεροβασίλη που έχει στήριξη από τον αρχηγό της πρώτης σεζόν τον Αλέξη Τσίπρα και πρόσωπα που είχαν στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στα… αγωνίσματα κόντρα στην Έφη Αχτσιόγλου που έχει ήδη αποχωρήσει από το survivor ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στοιχήματα πλέον είναι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από την Κουμουνδούρου και αν τελικά θα υπάρξουν οι απαραίτητοι θεατές που θα επιτρέψουν στο παιχνίδι να συνεχιστεί.

Όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τραγελαφικά. Για γέλια και για πολιτικά κλάματα. Ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε το κόμμα στις κοσμικές στήλες και τα πρωινάδικα, οι υπόλοιποι φρόντισαν να το μετατρέψουν σε… σίριαλ.