Τη στήριξη της στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσε η Ελευθερία Τζανακούλη. 

Η ανεξάρτητη υποψήφια που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία ήρθε τέταρτη με 9,49% την περασμένη Κυριακή και η στήριξη της θα δώσει σημαντική ώθηση στον Κώστα Αγοραστό ο οποίος έλαβε 41,37% στον πρώτο γύρο. 

Σε ανακοίνωση της, η Ελευθερία Τζανακούλη επισημαίνει ότι ο Κώστας Αγοραστός έλαβε το μήνυμα και «μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για να περάσουμε από την ανασυγκρότηση στην ανάπτυξη». 

Η δήλωση της Ελευθερίας Τζανακούλη 

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις περιφερειακές εκλογές βάλαμε μπροστά τις αρχές μας, τις προγραμματικές μας θέσεις και το όραμα μας για μια καλύτερη Θεσσαλία για όλους τους Θεσσαλούς. 

Οι «Ενωμένοι Θεσσαλοί» πάλεψαν καταθέτοντας προτάσεις, μιλώντας με την κοινωνία και ακούγοντας τους πολίτες. Στις πρόσφατες εκλογές οι πολίτες μίλησαν. Τώρα, στον δεύτερο γύρο, εξετάζοντας τις θέσεις των ανθυποψηφίων μας όσον αφορά στα τρία καίρια ζητήματα που θέσαμε, διακρίναμε πως υπάρχει μια επιλογή. 

Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας, αυτούς που θα φέρουν την Θεσσαλία στη θέση που ήταν πριν τις καταστροφές. Εκείνους που γνωρίζουν τον τρόπο και τις διαδικασίες να διεκδικήσουν περισσότερα για τους Θεσσαλούς. Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μετά τις καταστροφές έδωσε το παρόν, παραδέχτηκε αστοχίες και ελλείψεις. Είπε ότι έλαβε το μήνυμα. 

Θεωρούμε ότι και εκείνος όπως και εμείς θέλουμε το καλό της Θεσσαλίας. Και εκείνος όπως και εμείς πιστεύουμε πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για να περάσουμε από την ανασυγκρότηση στην ανάπτυξη. Σήμερα, εχθροί μας είναι τα προβλήματα. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους μαζί με όλους τους πολίτες.

Δείτε την ευχαριστήρια ανάρτηση της κ. Τζανακούλη μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών