Σε σοβαρές καταγγελίες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Παππά προχώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος στην περιοχή με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αγοραστός.

«Το 2018 ο κ. Παππάς μας έδωσε την αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων χωρίς να μας δώσει τους ανάλογους χρηματικούς και ανθρώπινους πόρους. Ο κ. Παππάς όμως έθαψε ένα πόρισμα του Αρείου Πάγου όταν εγώ προσέφυγα για αυτό ως πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών (τότε που μας έδωσαν την αρμοδιότητα των καθαρισμών). Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήγε για παράβαση καθήκοντος τους υπουργούς. Έκτοτε έχει χαθεί εκείνη η διαδικασία. Το θάψανε. Γιατί έχουν ευθύνη» είπε ο κ. Αγοραστός.

Αγοραστός: Η κυβέρνηση της ΝΔ μας έδωσε χρήματα για να αποκαταστήσουμε ζημιές

Εν συνεχεία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είπε ότι το 2019, όταν άλλαξε δηλαδή η κυβέρνηση «η Νέα Δημοκρατία μας έδινε χρήματα για να αποκαταστήσουμε όλες τις ζημιές στα ποτάμια και στα ρέματα. Αυτά που μας έδωσαν τα κάναμε. Καθαρίσαμε ρέματα και ποτάμια και σηκώσαμε αναψώματα», ανέφερε και τόνισε ότι τον συντονισμό της κάθε πόλης τον έχει ο δήμαρχος.

Σχολιάζοντας την επιστολή που είχε στείλει στον Κώστα Καραμανλή για τα αντιπλημμυρικά έργα ο κ. Αγοραστός είπε: «Πάντα πιέζουμε για να προχωράμε τα έργα γρήγορα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως πιέζαμε για να γίνει το φράγμα πάνω στον Ενιπέα που το ξεκίνησε ο κ. Καραμανλής».