Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε νωρίς το μεσημέρι, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός, ο οποίος προσήλθε στην κάλπη και συνομίλησε θερμά με πολίτες για ψηφοφόρους.

Στις δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει «τον δρόμο της ανασυγκρότησης και να ξαναζωντανέψουμε να ενδυναμώσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σχέδιο, με πρόγραμμα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Αγοραστού

«Είναι μια μέρα χαράς, όλοι μαζί Θεσσαλές και Θεσσαλοί, περήφανοι για την καταγωγή μας, την ιστορία μας και τα επιτεύγματά μας, επιλέγουμε τον σίγουρο δρόμο της ενότητας. Με σταθερό βήμα θα ακολουθήσουμε το σταυροδρόμι της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης και της ευημερίας. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή της δημοκρατίας, σας καλώ να συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας μεγάλο έργο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας, στον δρόμο αυτόν μας γνωρίζετε. Σας καλούμε με όλες τις δυνάμεις σας να στηρίξετε τον δρόμο της ανασυγκρότησης και να ξαναζωντανέψουμε, να ενδυναμώσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σχέδιο, με πρόγραμμα, με συγκεκριμένα μέτρα και προτάσεις και να συνεχίσουμε μαζί.