Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να δείξει ότι δεν φοβάται τον Παύλο Πολάκη και την ανταπόκριση που έχει στους φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Για τον λόγο αυτόν θα συναντηθεί το απόγευμα «με συντρόφους και μέλη» της Νομαρχιακής Χανίων.

Πρόκειται για τη Νομαρχιακή που στηρίζει τον Παύλο Πολάκη με κάθε δυνατό τρόπο. Μάλιστα μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε προχωρήσει στην έκδοση μιας ιδιαίτερα σκληρής ανακοίνωσης εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή της στον βουλευτή Χανίων.

Τέλη Ιουλίου είχε συνεδριάσει σε… διευρυμένη σύσταση, όπως είχε ανακοινωθεί, και είχε αποφασίσει «να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες στο κόμμα, για την αποκατάσταση του βουλευτή μας Χανίων Παύλου Πολάκη» χαρακτηρίζοντας «αδικαιολόγητη την αποπομπή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» και υποστηρίζοντας ότι «προέκυψε μέσα από παραπλανητικά και διαστρεβλωμένα γεγονότα».

Επίσης στην απόφαση σημειωνόταν πως «είναι αδιαπραγμάτευτο ότι ο σύντροφος και βουλευτής μας Παύλος Πολάκης έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας» ενώ καλούσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «στο ελαχίστως αυτονόητο, το κόμμα να άρει την εμπιστοσύνη στον ΠτΒ Κωνσταντίνο Τασούλα μετά την απαράδεκτη στάση και δήλωσή του απέναντι στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Στο πλαίσιο αυτό η επίσκεψη Κασσελάκη αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για το τι θα πει όσο και για το τι θα… ακούσει. Όπως και για το πόσοι «σύντροφοι» και πόσα «μέλη» θα βρεθούν εκεί…