Τι νέο φέρνει στην ελληνική πολιτική σκηνή ήταν η ερώτηση που τέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη σε συνέντευξη στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit 2023. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑαπάντησε ότι το νέο που θέλει να φέρει είναι «η παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα». Και δεν σταμάτησε εκεί…

Ο Στέφανος Κασσελάκης τίναξε και πάλι την μπάνκα στον αέρα. Θα τον ακούν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και θα φύγουν και αυτοί που δεν έχουν προλάβει να φύγουν αφού ουσιαστικά ύμνησε αυτούς που στην Κουμουνδούρου επί σειρά ετών –πολλών ετών- αποκαλούσαν και αποκαλούν «κυρ-Παντελήδες»

Μιλώντας μάλιστα για επιστροφή στην «παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα» αναφέρθηκε στον «νοικοκύρη που είχε το σπίτι του καθαρό» και ταυτόχρονα «σεβόταν τους νόμους και τους κανόνες» προκαλώντας φυσικά έντονα ερωτήματα για το αν γνωρίζει που ακριβώς ανέλαβε να ει΄ναι πρόεδρος. Και κατά πόσο αυτό με τους κανόνες και τους νόμου συνάδει με τα ανώνυμα τρολ που εργολαβικά αναλαμβάνουν δολοφονίες χαρακτήρων ή με συμπεριφορές όπως αυτή του Παύλου Πολάκη.

Θα μπορούσε βέβαια να είναι ένα είδος αιχμής το καθαρό σπίτι για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κουμουνδούρου και τους αντιφρονούντες. Θα μπορούσε επίσης να είναι αιχμή για τον Αλέξη Τσίπρα και το μπουρλότο που πήγε να βάλει στη χώρα. Ποιος ξέρει. Το σίγουρο είναι πως ο Στέφανος είναι… νοικοκύρης.