Αναπαράγει κάθε ψεκασμένη θεωρία συνωμοσίας και τα fake news με ρυθμούς ανάλογους του Παύλου Πολάκη. Ανακατεύει τη λάσπη και τη σκανδαλολογία με χαρακτηριστική άνεση. Ο λόγος για τον Στέφανο Κασσελάκηπου έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο συριζοτρόλ του Διαδικτύου αναπαράγοντας τον τραμπισμό στην ελληνική του έκδοση.

Ακόμη και μέσα από το στρατόπεδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε. Με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας το τερμάτισε αν και, όπως αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση, το βαρέλι της πολιτικής χυδαιότητας δεν έχει πάτο. Τελευταία ανάρτησή του, προς το παρόν, αυτή που υποστηρίζει πως οι δύο πρώην υπουργοί που παραιτήθηκαν κινήθηκαν με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και πού το στηρίζει αυτό; Πουθενά. Απλά το λέει, το δηλώνει, δεν το υιοθετεί απλά, το καταγράφει ως δεδομενο. Όπως και την καραμέλα της συγκάλυψης. Κινείται με τη λογική τού «πες, πες, κάτι θα μείνει» και με αυτή που λέει «πέτα συνέχεια λάσπη, όλο και κάτι θα κολλήσει».

Είναι ο γνήσιος εκφραστής του τραμπισμού στην Ελλάδα. Έφτασε στο σημείο να υιοθετεί ακόμη και τα όσα ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστηρίζει και στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών και σε αυτήν με τα emails. Δεν ορρωδεί προ ουδενός και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Κυρίως όμως δεν δείχνει να υπολογίζει ούτε τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθεί την πρακτική της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποφασίσει να κινηθεί με βάση τις αρχές του μέντορά του, τού Παύλου Πολάκη. Ίσως και να τον ξεπεράσει δημιουργώντας τη σχολή του κασσελακισμού. Βάζοντας ακόμη και ως φόντο τους συγγενείς των θυμάτων από κοινού με τον έτερο… διεκδικητή της εξουσίας τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ναι, όπως ακριβώς το έγραψε στο Διαδίκτυο: Ντράπηκε και η ντροπή. Μόνο που δεν αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφορά όλους όσοι χρησιμοποιούν ως ασπίδα τους συγγενείς των θυμάτων με μοναδικό στόχο να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη. Και αυτό φάνηκε στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή