Ναι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θέλει, ωσάν άλλος Γιώργος Μαζωνάκης, να γυρίσει στα παλιά. Μάλιστα αυτό το ταξίδι στον παρελθοντικό χρόνο το παρουσίασε, μιλώντας από το βήμα του 7ου Thessaloniki Summit, και ως το «νέο» που θέλει να φέρει, ως το όραμά του (;).

«Νομίζω το νέο που φέρνω είναι η επιστροφή στην, αν μου επιτρέψετε να το πω έτσι, παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα, όπου ο νοικοκύρης είχε το σπίτι του καθαρό, τηρούσε τους κανόνες τους νόμους, είχε ενδιαφέρον και συναίσθηση για τον γείτονά του», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε «τι είναι αυτό το νέο που θέλετε να φέρε και στην Ελλάδα, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ». 

Φυσικά, ο Ομάδα Αλήθειας δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή τη δήλωση. Έτσι, ανήρτησε ένα βίντεο στο Twitter με το στιγμιότυπο του Κασσελάκη που ξεστόμιζε τα παραπάνω λόγια και αξιοποιώντας τα μαγικά που γίνονται με την τέχνη του μοντάζ κόλλησε στο τέλος και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, θυμίζοντας στον κόσμο τις εποχές που ο ίδιος έλεγε το 2015 ότι «τα κινήματα κοινωνικής ανυπακοής είναι κοινωνικό δικαίωμα». 

Το τρολάρισμα, φυσικά, συνεχίστηκε και στο κείμενο που συνόδευε το βίντεο που αναρτήθηκε, με την Ομάδα Αλήθειας να προσομοιάζει τον Κασσελάκη με τον δήμαρχο του Κολοκωτρονιτσίου Περίανδρο Πόποτα -τον γνωστό πρωταγωνιστικό χαρακτήρα από τη σειρά του Χάρη Ρώμα «Το Καφέ της Χαράς» για όσους δεν γνωρίζουν- που και αυτός είχε ως σύνθημα και μότο ζωής το «Εμπρός πίσω». Στο τέλος, το τρολάρισμα κορυφώθηκε με την ατάκα «τέρμα τα μπάχαλα και η ανυπακοή σύντροφοι. Μόνο δάκρυα».