Το σπίτι του στις Σπέτσες, στο οποίο πριν από λίγους μήνες είχε συνεδριάσει άτυπα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε στον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επιχείρησε να εξηγήσει γιατί δεν έχει σημασία η προβολή ή όχι του lifestyle. 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «στο τέλος της ημέρας, δεν θυμάμαι ακριβώς την έκφραση, ένας ηγέτης της Κίνας το είχε πει, νομίζω ο Μάο Τσετούνγκ, “δεν έχει σχέση η γάτα αν είναι άσπρη ή μαύρη, ποντίκια να πιάνει”», μόνο που η φράση αυτή αποδίδεται στον Ντεγκ Σιαοπίνγκ! 

Όσον αφορά στην παρατήρηση ότι το σπίτι του στις Σπέτσες είναι παραδοσιακό, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε πως «είναι μέρος του νησιού. Από σεβασμό στην παράδοση, ό,τι γίνεται πρέπει να ταιριάζει με την αισθητική», συμπληρώνοντας ότι το σπίτι αυτό το αγόρασαν οι γονείς του όταν ήταν επτά μηνών». «Εχει λιγότερο θόρυβο και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα», πρόσθεσε για το σπίτι, λέγοντας ότι «η πιο αγαπημένη ανάμνηση είναι με τον άνθρωπο που φρόντιζε τον κήπο, τον κυρ-Διαμαντή».

Στην ερώτηση γιατί άνοιξε το σπίτι του στο Κολωνάκι στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «αυτήν την άποψη ή προκατάληψη ότι έχω προβάλει το lifestyle μου, πείτε μου ένα πράγμα που έχω κάνει. Αναγκάζομαι να αντιδρώ γιατί δεν κρύβομαι, δεν έχω κόμπλεξ» και μάλλον δεν έπεισε πολλούς...

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες οι lifestyle εκπομπές θα ασχοληθούν με το αν ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ στα τέλη Αυγούστου στα Χανιά, καθώς και το τι θα περιέχει το μενού. Και όλα αυτά μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες ευρωεκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ...