Σύνδρομο στέρησης τείνει να προκαλέσει ο Στέφανος Κασσελάκης που από το βράδυ της Κυριακής και τη δήλωσή του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έχει… χαθεί. Ούτε μια ανάρτηση, ούτε μια καταγγελία για fake news σε βάρος του, ούτε καν μια αναφορά στην εντιμότητα και την αριστεροσύνη του…

Η ξεκούραση του… πολεμιστή δείχνει να υπερίσχυσε της ανάγκης ν΄ αποτιμηθεί το ακραία δυσμενές για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσμα. Έτσι ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε για Σπέτσες με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τη Φάρλι, αφήνοντας τα στελέχη της Κουμουνδούρου να… ψάχνονται αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα, το ηχηρό δηλαδή χαστούκι και το μήνυμα των πολιτών την Κυριακή στις κάλπες.

Μπορεί να θεωρεί ότι ως… νικητής –όπως εμφανίσθηκε με τις δηλώσεις του– έχει το δικαίωμα να ξεκουραστεί από μια μακρά προεκλογική περίοδο όπως την περιέγραψε ο ίδιος δίνοντας στοιχεία για τα χιλιόμετρα που διήνυσε και για τα θαλάσσια μίλια που κάλυψε – παρέα με τον τέως ναύαρχο, που επίσης έχει εξαφανιστεί.

Έμειναν πίσω η Βούλα Κεχαγιά με κάτι όψιμους πραιτοριανούς να εξηγούν γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισαν στις ευρωεκλογές τη στιγμή που δεν κατάφεραν να πιάσουν ούτε το 15% που η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είχε χαρακτηρίσει θετικό αποτέλεσμα την ώρα που ο πρόεδρος έβαζε τον πήχη ακόμη και πάνω από 20%.

Όπως και να έχει πάντως, ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κασσελάκης έχει χαθεί για τόσο πολλές ώρες από το προσκήνιο. Ακόμη και ως «φαντάρος» 15 ημερών δεν κατάφερε να κρατηθεί τόσο πολύ μακριά από τα σόσιαλ μίντια που λατρεύει στο πλαίσιο και της αδιαμεσολάβητης επαφής με τους πολίτες.