Η ενσυναίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη αρχίζουν και τελειώνουν στην τραγωδία των Τεμπών και στα fake news που αναπαράγουν σωρηδόν, εκτιμώντας ότι με αυτόν τον τρόπο πλήττουν την κυβέρνηση. Αυτό το επιβεβαιώνει η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι. Και την εκκωφαντική σιωπή για τη μαύρη επέτειο 6 χρόνων.

Μπορεί στις 2 Μαΐου να καταδίκαζε τις χαμηλές ποινές στη δίκη για το Μάτι προκειμένου να συνδέσει την απόφαση της Δικαιοσύνης με την κΚυβέρνηση αφού ήταν και προεκλογική περίοδος, την Τρίτη όμως έμεινε άφωνος. Επέλεξε να επιτεθεί στο "Πρώτο Θέμα" και τους δημοσιογράφους, να κάνει μπαράζ αναρτήσεων για την Attica Bank, αλλά για την τραγική επέτειο λέξη.

Από κοντά φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ που κρεμούσε πανό για την τραγωδία των Τεμπών αλλά για τα θύματα, τους εγκαυματίες και τους συγγενείς τους δεν βρήκε μια λέξη συμπόνιας. Άλλωστε 6 χρόνια μετά δεν έχει καταφέρει να ζητήσει μια συγγνώμη.

Ούτε για τον τραγικό χειρισμό την ώρα της πυρκαγιάς, ούτε για την κακοστημένη παράσταση που δόθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα και συμπρωταγωνιστές κορυφαία στελέχη, κάποια από τα οποία σήμερα βρίσκονται στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο αγαπημένο μέσο του Στέφανου Κασσελάκη, στο Χ, δεν βρήκαμε κάτι σχετικό. Ούτε στο site του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να μας διέφυγε. Εκτιμούμε όμως ότι αν είχε γίνει κάποια σχετική αναφορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε φροντίσει να τη δουν όλοι. Σε κάθε περίπτωση, τόσα mea culpa έχει πει.

Ακόμη και εκ μέρους του Παύλου Πολάκη ζήτησε συγγνώμη. Θα μπορούσε να το κάνει και εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών που έχουν μείνει δίπλα του αλλά και των βουλευτών που έχουν παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και τότε κυβερνούσαν….